Sacul de cadavre a început să se mişte, spre groaza celor de la morgă. Ce a URMAT e greu de CREZUT

1 Martie 2014

Angajaţii unei case funerare din Mississippi, SUA, au trecut printr-un moment înspăimântător, arunci când unul dintre sacii în care se aflau cadavrele a început să se mişte, scrie wtsp.com.

Un sac în care se afla un cadavru a început să se mişte, spre uimirea angajaţilor unei case funerare din Mississippi, SUA. Explicaţia a fost aflată în scurt timp: omul, în vârstă de 78 de ani, nu era nici pe departe mort, ba dimpotrivă.

Walter Williams, care fusese pronunţat mort miercuri, la ora 9, s-a trezit bine mersi joi, într-o cameră ca casei funerare, chiar înainte de a fi îmbălsămat.

"Pare că are mai multă viaţă în el decât înainte", a mărturisit fiica lui Williams, care a concluzionat că tocmai a primit de la Dumnezeu o a doua şansă la viaţă.

Medicii legişti au presupus că de vină pentru confuzia creată ar fi fost oprirea stimulatorului cardiac, aparat care a început ulterior să meargă.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

2 -1
MIKI
01 Mar 13:25
Cred că se aflau în sac guvernanţii noştri. ori cei liberali ori cei din PSD care învie chiar şi din cenuşă.
"Rodul plin de fală
Dup-o uniune
Dintre o pasiune
Şi o ţăcăneală".-
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?