Angajații unei pizzerii au blocat un jaf armat, dar au paralizat când au văzut cine e atacatorul

1 Februarie 2018
Jaf armat la o pizzerie
Jaf armat la o pizzerie
Jaf armat la o pizzerie Jaf armat la o pizzerie

Un bărbat cu cagulă pe cap și un pistol în mână a încercat să jefuiască un restaurant, dar a fost imobilizat de un angajat curajos. Când poliția a venit și l-a preluat pe atacator, toată lumea a avut un șoc. Cine era de fapt bărbatul...

Angajații au rămas blocați când au văzut că atacatorul fioros era chiar șeful lor - mai precis fostul șef, care plecase din firmă cu scurt timp înainte.

Fostul manager al unei pizzerii din Massachusetts este acuzat că a încercat să jefuiască locul de muncă anterior, potrivit CNN.

Camerele de supraveghere îl arată pe bărbatul înarmat sărind asupra casierului și punându-i pistolul la cap. Îi cere angajatului să îi dea banii, însă omul a opus rezistență și, ajutat de colegi, l-au pus la pământ pe agresor.

Peste câteva minute, când a sosit poliția, toată lumea din magazin a avut un șoc: sub cagulă l-au recunoscut pe fostul lor director."Am înghețat când l-am văzut. Nu am avut timp să mă gândesc la un plan sau la ceva asemănător, ci doar am reacționat", a declarat angajatul pizzeriei Trevor Kosla.

Suspectul a încercat o metodă de a scăpa din arest, a declarat că a vrut să le facă o glumă foștilor subalterni. Dar nimeni nu a râs. Nici poliția, nici judecătorii.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?