Andreea Raicu, adevărul despre eşecurile ei în dragoste: "Am fost în relaţii toxice"

7 Martie 2016

Fosta prezentatoare TV Andreea Raicu a vorbit despre regulile în dragoste, dar şi despre eşecurile în amor.

"Fiecare lucru pe care un om îl face, îl defineşte. Dacă un om a ales să înşele o persoană, asta spune ceva despre el. Că este incapabil să spună că el nu mai e fericit în relaţia respectivă şi s-a dus în altă parte. În situaţia în care nu poate să spună aceste lucruri, caută fericirea în altă parte fiind nesincer.

Dacă oamenii ar comunica, nu s-ar mai ajunge în situaţia asta. Oamenilor le e frică să nu fie respinşi. Eu am învăţat să le spun oamenilor ce simt, fie că le place sau nu le place. Fiecare om are dreptul să ştie realitatea. Respectul faţă de tine e cel mai important.

Când relaţia nu a mai funcţionat şi am simţit că s-a deteriorat, pentru că am stat într-o relaţie toxică, aveam câteva lucruri la care n-aş fi renunţat niciodată", a mărturisit Andreea Raicu", a spus Andreea Raicu la televiziunea Antena Stars.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?