Am aflat că sunt măritată cu un pervers. Ce cadou şocant a primit o tânără de la soţul ei

7 Iulie 2018

O femeie din Marea Britanie a avut o surpriză şocantă în momentul în care a văzut ce cadou "pervers" i-a făcut soţul de ziua ei.

O femeie din Marea Britanie s-a declarat dezgustată de obsesiile sexuale ale soţului ei, care i-a făcut cadou de ziua ei o partidă de sex în trei cu încă un bărbat. Femeia i-a spus psihologului The Sun că nu se aştepta la un asemenea comportament din partea bărbatului.

Tânăra a mărturisit că presiunile exercitate de soţul ei au început în urmă cu câţiva ani, când acesta o tot ruga să accepte o partidăp de sex în trei cu o altă femeie. Cum soţia a refuzat, bărbatul s-a supărat şi a tratat-o mizerabil timp de câteva săptămâni.

Ulterior, de ziua ei, bărbatul a dus-o într-un club din Amsterdam, unde a agăţat un alt bărbat. "Mi-a spus că sunt cea mai norocoasă femeie în viaţă, deoarece niciun alt soţ nu ar accepta un menage a trois cu un alt bărbat", a povestit femeia.Tânăra a mprturisit că a mers mai departe pentru a satisface fantezia soţului, dar că acesta continuă acum să îi ceară o nouă aventură.

Psihologul The Sun a sfătuit-o pe soţie să nu mai accepte rugăminţile soţului şi să ia în considerare chiar despărţirea dacă altfel nu se poate. "Spune-i soţului că tragi o linie şi că nu vei continua să îi satisfaci obsesiile", i-a spus psihologul tinerei derutate. Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?