Alina Gorghiu conduce lista candidaţilor PNL Timiş pentru Senat, în locul lui Vasile Blaga

13 Octombrie 2016
Alina Gorghiu
Alina Gorghiu

Alina Gorghiu deschide lista PNL Timiş pentru Senat la alegerile din iarnă, în locul lui Vasile Blaga, în urma unei decizii a Biroului Politic Judeţean luate joi după-amiază, potrivit unor surse din cadrul filialei liberale.

Surse din cadrul PNL Timiş au declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că preşedintele PNL, Alina Gorghiu, va candida la alegerile parlamentare din luna decembrie pe locul întâi lăsat liber pe lista PNL Timiş de către Vasile Blaga.

Pe locul doi pe lista partidului rămâne Mariana Nagy.

În ceea ce priveşte lista candidaţilor PNL Timiş pentru Camera Deputaţilor, pe primul loc a rămas Marilen Pirtea, rectorul Universităţii de Vest din Timişoara, urmat de senatorul Ben Oni Ardelean, Balint Petrescu şi de Liliana Oneţ.

Preşedintele PNL Alina Gorghiu declara, sâmbătă, că va fi ultima care va anunţa unde va candida, afirmând că PNL va depune marţi listele pentru diaspora, iar în jur de 20 octombrie vor fi definitivate cele la nivel naţional. ''Nimeni nu ştie în momentul acesta unde voi candida şi nici nu o să ştie nimeni, voi fi ultimul care va anunţa unde va candida. Tocmai pentru că mi se pare nerelevată candidatura Alinei Gorghiu, mi se pare mult mai important ce fel de liste sau de profil de candidat vom avea, dacă vom îndeplini criteriile de integritate şi eu vă garantez asta'', spunea preşedintele PNL, Alina Gorghiu, întrebată dacă va candida la Timiş, în locul lui Vasile Blaga.

La finele lunii septembrie, Vasile Blaga, anchetat pentru fapte de corupţie, a anunţat că îşi depune demisia din funcţia de copreşedinte al Partidului Naţional Liberal şi din cea de şef de campanie pentru alegerile parlamentare din acest an.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?