Alertă medicală la Constanţa. Mai mulţi copii, infectaţi -probele, trimise la Institutul Cantacuzino

11 Octombrie 2016

Mai mulți copii s-au prezent la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, în primele zile ale lunii octombrie, cu suspiciunea de meningită virală, reprezentanții DSP precizând că au fost prelevate probe care au fost trimise la Institutul Cantacuzino.

Potrivit reprezentanților DSP Constanța, de la începutul acestei luni au fost înregistrate 14 suspiciuni de meningită virală la elevi din Constanța, dar până în prezent niciunul dintre cazuri nu a fost confirmat, scrie Mediafax.

"În perioada 1 - 9 octombrie au fost înregistrate 14 suspiciuni de meningită virală la elevi. Au fost prelevate probe ce au fost trimise spre analiză la Institutul Cantacuzino. Până la primirea rezultatelor am recomandat scoaterea lor din colectivitate”, precizează reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Constanța.Aceștia spun că numărul de cazuri este destul de mare, dar așteaptă să primească rezultatele de la Cantacuzino pentru a se stabili cu exactitate numărul îmbolnăvirilor.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?