ALERTĂ MAXIMĂ! Polițiști, jandarmi, câini, un elicopter în căutarea celui care a ucis un polițist

2 Iunie 2019

Este alertă în vestul ţării, după ce un poliţist din Timiş a fost ucis ieri în misiune. Agentul a fost împușcat în gât și în piept de un suspect pe care îl urmărea împreună cu colegul său. Individul a fugit după atac. Este vorba despre un bărbat urmărit internaţional, condamnat pentru tâlhărie.  Indicii concrete au fost descoperite în cimitirul din Izvin, localitatea în care a avut loc tragedia. În cimitir au fost găsite pete de sânge care provin, cel mai probabil de la cel care l-a ucis pe polițist, rănit la rândul lui de un foc de armă.

Mascaţii de la SIAS, sosiţi de la Bucureşti, luptătorii de la trupele special de intervenţie din Timiş, Arad şi Caraş- Severin, zeci de jandarmi înarmaţi cu pistoale mitralieră şi poliţişti îl caută pe criminal.

 

Facem precizarea că persoana în cauză, Lepa Ionel Marcel a fugit într-o zonă împădurită a localității, cu vegetație deasă, fiind în continuare căutat cu forțe consistente. Imediat după producerea evenimentului, de la nivelul Inspectoratului General al Poliției Române s-au dispus măsuri corespunzătoare pentru sprijinirea polițiștilor aflați în acțiune la nivel teritorial în vederea depistării și reținerii persoanei în cauză. Au fost trimiși specialiști din cadrul Direcței de Investigații Criminale, Institutului Național de Criminalistică și Serviciului de Intervenții și Acțiuni speciale din cadrul IGPR pentru a oferi sprijinul necesar. De asemenea s-a dispus angrenarea unităților de poliție teritoriale limitrofe, cu efective suplimentare, câini de urmă și alte mijloace, precum și altor structuri ale poliției române de specialitate, cum ar fi cele de operațiuni speciale sau cele de combatere a criminalității organizate. Totodată s-a solicitat sprijin de la celelalte și de la celelalte efective ale Ministerului Afacerilor Interne, respectiv Inspectoratul General de Aviație, carte ne-a pus la dispoziție un elicopter pentru a survola zona, Inspectoratul General al Poliției de Frontieră și Inspectoratul General al Jandarmeriei Române„, a declarat comisarul Șef de Poliție Florian Dragnea, adjunctul Inspectorului General al Poliției Române.

Cine este polițistul împușcat în plină stradă în Timiș

Vă reamintim, totul s-a întâmplat duminică după-amiază. Polițiștii urmăreau un bărbat care a fugit cu mașina din Timișoara către Izvin. Polițiștii au cerut ajutorul colegilor de la Recaș, care l-au găsit într-o casă. Oamenii legii au înconjurat locuința în care se afla omul, dar acesta a sărit pe o fereastră cu arma în mână și a tras două focuri asupra polițistului care era în apropiere. Gloanțele l-au lovit pe polițist în piept și în gât, iar acesta a căzut la pământ. Omul lovit de gloanțe și-a dat ultima suflare în brațele medicilor care încercau să îl resusciteze.Realitateadetimis.net

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
CIorditorii saboteaza tara si poporul !
03 Jun 07:45
Pentru gasca infractionala rosie, protectia si favorizarea ''fratilor'' a devenit telul vietii lor, si calaii normalitatii sociale si statale. Pentru criminali, violatori, infractori mici si mari si-au dedicat ultimii 30 de ani, pentru infractori au demolat legi, au ignorat decenta si nevoia de dreptate, au umilit victimele si familiile lor. Infractorii au devenit ''domni'' si sint considerati persoane mult mai importante decit victimelele lor. Infractorii se bucura de toate avantajele si toate conditiile de a tergiversa pina sint condamnati (inclusiv criminalul care a impuscat politistul este prezumtiv nevinovat pina la condamnarea definitiva), au gramezi de chichite ''legale'' sa evite pedeapsa, sa nu plateasca pagubele, sa li se ''prescrie'' (alta aberatie a ciumei) fapta, sa faca ''mediere'', sa acuze probele. modul cum au fost obtinute, sau echipamentele prin care au fost obtinute, pentru infractori totul poate fi negat (chiar si prins asupra faptului infractorul are mult mai multe drepturi decit victima), iar dupa ce sint condamnati primesc pedepse ridicole, nu platesc pagubele, nu muncesc, nu regreta, primesc bani, primesc drepturi multiple, duc o viata care ii indeamna sa comita si alte crime si infractiuni. Militia si celelalte structuri ale statului sint reduse la carat gentile gastii infractionale politice, sint dezmembrate prin instalarea politica a sefilor, prin crearea de structuri de vasalitate si obedienta fata de politicieni, iar prin unele actiuni ilegale si acestor structuri li se indice ideea ca poporul nu merita aparat pe cit trebuie aparat gasca infractionala politica care da functii si pozitii celor obedienti, majoritatea si incompetenti, din structurile statului. Si mai sint atitea de mentionat ... multumim gastii infractionale care au creat aceasta situatie si legiile care o mentin !
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?