A fost atacat de o puma când făcea jogging. De necrezut: a reușit să o ucidă prin sufocare

5 Februarie 2019
Atacat de o puma
Atacat de o puma

Caz tulburător într-un parc natural din Colorado, SUA: un bărbat a fost atacat de o puma în timp ce alerga, dar a reușit să supraviețuiască în urma înfruntării cu felina de peste 40 de kilograme.

Un bărbat neidentificat se află într-un spital din Fort Collins, Colorado, după ce a ucis o puma (leu de munte) care l-a atacat luni după-amiază în parcul natural Horsetooth Mountain Park.

Potrivit The Guardian, bărbatul a declarat autorităților că a auzit un zgomot în spatele lui pe traseu și, după ce s-a întors, a fost atacat. Bărbatul a fost mușcat pe față și pe încheietura mâinii, dar a fost capabil să lupte și să ucidă leul prin sufocare.

Americanul temerar a reușit apoi să ajungă cu mașina proprie la spital.

Relatarea americanului a fost confirmată de anchetatori după examinarea animalului și după investigații ulterioare. Omul a suferit leziuni grave, dar care nu îi este amenințată viața.Puma sau leul de munte este un mamifer carnivor din familia felidelor, cu corpul ce depășește 1 metru lungime, cu blana galbenă-roșcată, care trăiește izolat. Este extrem de feroce și abil (noaptea vânează și ziua doarme în copaci), răspândit în America de Sud, în Mexic și în SUA.

De regulă, puma nu atacă omul, ba chiar se ferește de el. Cele mai multe pume trăiesc în munți.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?