Ai căzut între șinele de la metrou? Iată ce trebuie să faci

13 Decembrie 2017

Pentru că metroul este un loc în care se pot întâmpla tragedii, persoanele care lucrează acolo fac eforturi uriașe pentru a garanta siguranța călătorilor. Totuși, din când în când se întâmplă accidente sau chiar acte răuvoitoare, precum cel de marți seara, când o femeie a fost împinsă pe șine la stația Dristor 1.

Persoanele care cad pe şinele de la metrou - se poate întâmpla în orele de vârf - au şanse să fie salvate dacă au câteva cunoştinţe despre modul de funcţionare. Panica nu este o soluţie.

Ce nu trebuie să faci niciodată - Nu încerca să ieşi singur! Există un conductor sub fiecare platformă care te poate curenta mortal dacă îl atingi, scrie Antena3.

Ce trebuie să faci:

- Dacă nu vezi niciun metrou, aleargă între şine în direcţia mersului metroului, până în punctul în care opreşte primul vagon. În acelaşi timp, strigă tare după ajutor pentru a te asigura că eşti auzit de cineva care poate alerta personalul metroului.

- Dacă trenul de apropie şi nu mai ai timp, aşează-te în poziţie culcat în spaţiul dintre sine şi acoperă-ţi capul cu mâinile. Distanţa dintre partea de jos a metroului şi acest spaţiu este de jumătate de metru. Dacă stai corect, nu ţi se va întâmpla nimic.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?