Ai datorii la stat? Află dacă ANAF te-a inclus pe lista datornicilor

6 Mai 2014
Afla daca ANAF te-a inclus pe lista datornicilor din primul trimestru din 2014.
Afla daca ANAF te-a inclus pe lista datornicilor din primul trimestru din 2014.

Agentia Nationala de Administrare Fiscala a publicat recent pe pagina sa de internet o lista cu toate societatile comerciale care au datorii la stat.

Este vorba despre datoriile inregistrate pe primul trimestru din 2014 catre bugetul de stat, bugetul asigurarilor sociale de stat, bugetul asigurarilor pentru somaj si bugetul asigurarilor de sanatate, scrie avocatnet.ro.

Lista datornicilor este publicata trimestrial, pana in ultima zi a primei luni din trimestrul urmator celui de raportare, in baza Legii nr. 161/2003 privind unele masuri pentru asigurarea transparentei in exercitarea demnitatilor publice, a functiilor publice si in mediul de afaceri, prevenirea si sanctionarea coruptiei.

Potrivit actului normativ citat, Ministerul Finantelor Publice, Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale, Casa Nationala de Asigurari de Sanatate si autoritatile administratiei publice locale au obligatia de a aduce la cunostinta publica lista contribuabililor, persoane juridice, "care inregistreaza obligatii restante la bugetul de stat, bugetul asigurarilor sociale de stat, bugetul asigurarilor pentru somaj, bugetul Fondului national unic pentru asigurari sociale de sanatate si la bugetele locale, reprezentand impozite, taxe, contributii si alte venituri bugetare, totalul obligatiilor bugetare datorate in anii fiscali precedenti in care s-au inregistrat obligatii restante, cuantumul obligatiilor restante, precum si modalitatea de colectare a acestora aplicata de organele competente ale autoritatilor publice sus-mentionate".

...Mari reduceri pe eMAG. Consultă întreaga ofertă AICI

...

Aceasta prevedere nu se aplica persoanelor juridice in privinta carora a fost declansata procedura reorganizarii judiciare si a falimentului.

Lista datornicilor la 31 martie 2014 a fost publicata pe 30 aprilie 2014 pe site-ul ANAF, la categoria Informatii publice, subcategoria Obligatii restante catre bugete si poate fi accesata AICI.

 

 

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Marpeda trans srl
05 Feb 04:14
Ce datori are firma
Răspunde
0 0
perjoc niculina
07 May 13:17
buna ziua,am primit o hartie in care este scrisa suma de 4.598,as dori sa stiu mai exacta ce suma e patru mii cinci sute nouazeci si opt sau patru ron cinci sute nouazeci si opt? pentru 2 luni lucrate la romtextil sa constanta
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?