Ai auzit doar de Google, dar există și alte motoare de căutare! De ce ar trebui să le folosești

30 Iunie 2015

Cele mai mari motoare de căutare sunt utilizate de milioane de oameni zilnic și oferă câteva funcționalități cheie.

Atunci când vine vorba de motoare de căutare, majoritatea utilizatorilor nu își doresc o gamă extrem de variată. Sunt foarte puțini cei care schimbă motorul de căutare preferat, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care Google a reușit să-și mențină poziția dominantă pentru atât de mult timp. În general, trei lucruri sunt absolut necesare pentru ca un motor de căutare să aibă succes.

În primul rând, rezultatele oferite de acesta trebuie să fie relevante pentru utilizatori. Numărul de rezultate afișate își pierde orice importanță dacă niciunul dintre aceste nu are legătură cu ceea ce o persoană caută cu adevărat. În al doilea rând, acesta trebuie să beneficieze de o interfață extrem de accesibilă și ușor de înțeles pentru orice tip de utilizator. Într-un final, acesta trebuie să ofere o varietate mare de opțiuni pentru a lărgi și restrânge căutare. Cele de mai jos îndeplinesc toate aceste trei condiții, fiind doar câteva dintre cele mai mari motoare de căutare.

Află care sunt cele mai mari motoare de căutare

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?