Ai aceste simptome? Ar putea fi cancer pulmonar

22 Martie 2017
Acest aliment pe care îl consumi zilnic te poate îmbolnăvi de cancer la plămâni
Acest aliment pe care îl consumi zilnic te poate îmbolnăvi de cancer la plămâni

Potrivit ultimelor studii, peste 90% din cazurile de cancer la plămâni apar în cazul persoanelor care fumează. Cu toate acestea şi nefumătorii pot fi afectaţi de această boală, dacă stau mult timp în fum de ţigară. Din păcate, simptomele cancerului pulmonar apar de cele mai multe ori atunci când boala este într-un stadiu avansat şi este deja extinsă şi spre alte organe.

Cancer la plămâni. Simptome

Lipsa apetitului alimentar. Pierderea rapidă în greutate şi lipsa senzaţiei de foame trebuie să tragă un semnal de alarmă şi e necesară o vizită la medic

Greutatea în a respira. Senzaţia că rămâi fără aer şi presiunea din piept simţită permanent poate să fie un alt simptom al cancerului pulmonar.

Oboseala cronică este un alt simptom al cancerului pulmonar, având în vedere că plămânii nu mai funcţionează corespunzător şi astfel organismul nu mai este oxigenat aşa cum trebuie. Mai mult decât atât, oboseala este o urmare a lipsei poftei de foame care duce la o proastă alimentare a organismului.Tusea persistentă care nu dispare mai bine de trei săptămâni şi se intensifica trebuie să tragă neapărat un semnal de alarmă, fiind unul dintre cele mai întâlnite simptome ale cancerului la plămâni. Tusea în cazul cancerului este însoţită de dureri în piept şi în acest caz este necesară o vizită la medic.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?