Ai aceste obiecte în casă? Aruncă-le imediat! Motivul e înfricoșător

2 Noiembrie 2017

Fiecare dintre noi ştie: pentru a avea parte de o atmosferă sănătoasă în casă, trebuie respectate nişte reguli elementare de igienă. Curăţenia şi ordinea sunt, fără îndoială, factorii primordiali în acest sens.

1. Periuţa de dinţi

Acest obiect de igienă personală depozitează o mulţime de bacterii cu care vă ciocniţi zilnic şi care probabil dăunează sănătăţii dinţilor dvs. Pentru a preveni apariţia bolilor stomatologice, schimbaţi periuţa de dinţi la fiecare 3 luni, precum şi după vindecarea de gripă, ARI etc.

2. Perna

Nu e vorba de faţa de pernă, ci de însăşi perna şi umplutura sa. Odată cu trecerea timpului aceasta devine purtător de microorganisme patogene. Chiar dacă spălaţi regulat perna, ea continuă să fie un obiect periculos pentru sănătatea dvs., de aceea vă recomandăm să o schimbaţi la fiecare 3 ani.3. Buretele pentru duş

Acesta e un alt obiect de risc maxim. Intrând în contact cu microparticulele de epiteliu şi tot felul de murdărie şi aflându-se mereu într-un mediu cu umiditate ridicată, buretele pentru duş este o sursă de bacterii ce se înmulţesc în continuu atât pe suprafaţa sa, cât şi în interior. Buretele trebuie schimbat la fiecare 3 săptămâni, spălându-l şi uscându-l bine după ce faceţi baie.

Citiți continuarea pe perfect-ask.com...

 Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?