Agenția Națională a Medicamentului avertizează: NU folosiți ACEASTĂ CREMĂ. Ce conține

10 Ianuarie 2019
Agentia Națională a Medicamentului avertizează: NU folosiți ACEASTĂ CREMĂ. Ce conține
Agentia Națională a Medicamentului avertizează: NU folosiți ACEASTĂ CREMĂ. Ce conține
Agentia Națională a Medicamentului avertizează: NU folosiți ACEASTĂ CREMĂ. Ce conține Agentia Națională a Medicamentului avertizează: NU folosiți ACEASTĂ CREMĂ. Ce conține

Agentia Nationala a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale (ANMDM) avertizeaza ca o crema etichetata ca produs cosmetic contine, de fapt, substante active medicamentoase cu efect terapeutic specific.

Este vorba de produsul Aur Derm Crema, cu mimoza, smirna si propolis.

"Crema a fost notificata ca si produs cosmetic, cu declararea unor ingrediente naturale, continand in realitate substante active medicamentoase cu efectul terapeutic specific, identificate de autoritatea austriaca de profil, care a emis o alerta in acest sens. Produsul nefiind inregistrat ca si medicament, ANMDM a intreprins toate demersurile care se impuneau in acest caz, in limita de competenta a institutiei", transmite agentia, intr-un comunicat de presa citata de ziare.com.ANMDM avertizeaza ca acest produs ar putea avea impact negativ asupra sanatatii, astfel ca publicul larg este indemnat sa nu mai achizitioneze produsul pana acesta este retras de pe piata.

"Avand in vedere posibilul impact negativ asupra sanatatii persoanelor carora li se administreaza acest produs, ANMDM atentioneaza pacientii, publicul larg sa nu achizitioneze AUR DERM CREMA CU MIMOZA, SMIRNA SI PROPOLIS, aflat inca pe piata, pana la finalizarea procedurii de retragere de la comercializare, urmata de distrugerea produsului", conchide comunicatul.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?