ADVERTORIAL: Enjoy Your Future a strâns peste 2.500 de cărţi în numai 2 zile

16 Septembrie 2009
Foto: REALITATEA.NET
Foto: REALITATEA.NET
În zilele de 12 si 13 septembrie a avut loc campania de strângere de cărţi iniţiată de asociaţia Enjoy Your Future. Mulţumim tuturor celor care au promovat acest eveniment, precum şi voluntarilor care au întâmpinat participanţii la campanie!

Cărţile vor fi utilizate pentru a crea biblioteci în câteva centre de zi şi de plasament pentru copii şi un azil de bătrâni din Sectorul 6.

Datorita sprijinului vostru s-au strâns peste 2.500 de cărţi în numai două zile. 87 de persoane, tineri, studenţi, copii şi persoane de vârsta a treia au venit la corturile Enjoy Your Future din parcul Cişmigiu şi de la ONGFest (zona Lipscani) şi ne-au susţinut prin donaţii de romane, cărţi de poezii, manuale şi reviste.

Pe aceasta cale, dorim să le mulţumim şi celor care au donat, inclusiv centrelor culturale şi editurilor din Bucureşti care ne-au contactat, dar şi Primariei Capitalei şi Direcţiei Generale de Asistenţe Sociale şi Protecţia Copilului Sector 6 care ne-au încurajat. Vă aşteptăm la campaniile viitoare!Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?