Adrian Țuțuianu, revocat din funcţia de vicepreședinte al Senatului

21 Noiembrie 2018
Adrian Țuțuianu, revocat din funcţia de vicepreședinte al Senatului 
Adrian Țuțuianu, revocat din funcţia de vicepreședinte al Senatului 

Adrian Țuțuianu a fost revocat din funcția de membru al Biroului Permanent și vicepreședinte al Senatului, ca urmare a excluderii acestuia din PSD. Senatorii l-au numit în funcția de vicepreședinte pe social-democratul Șerban Valeca.

„Constatarea încetării de drept a statutului de membru al Biroului Permanent și de vicepreședinte al domnului senator Adrian Țuțuianu, ca urmare a retragerii sprijinului politic. Luăm act de această solicitare și urmează să ne exprimăm votul”, a spus președintele de ședință, Claudiu Manda, în plen. Senatorii au votat revocarea lui Adrian Țuțuianu din funcția de vicepreședinte, 53 fiind „pentru” revocare, 9 senatori „împotrivă” și 14 s-au abținut de la vot.

De asemenea, senatorii l-au numit în funcția de vicepreședinte al forului superior pe Șerban Valeca, la propunerea PSD.

„Grupul parlamentar PSD îl propune pe domnul Valeca Şerban Valeca pentru funcția de vicepreședinte al Senatului”, a anunțat viceliderul PSD Roxana Pațurcă în plen. Șerban Valeca a fost numit în funcție cu 67 de voturi „pentru”, 6 voturi „împotrivă” și 6 abțineri. Votul a fost secret, electronic.

Pe 5 noiembrie, Consiliul Executiv al PSD a votat pentru excluderea din partid a lui Adrian Ţuţuianu şi Marian Neacşu.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?