Doi pentru șefia Secţiei de Investigare a Infracţiunilor din Justiție

30 Mai 2019

Procurorii Adina Florea și Sorin Iasinovschi întrunesc condițiile legale de participare la concursul pentru numirea în funcția de șef al Secției de anchetare a magistraților, în timp ce Bogdan Pîrlog a fost respins deoarece nu are vechimea de 18 ani în funcția de magistrat.

CSM a publicat, joi, lista candidaţilor care întrunesc condiţiile de participare la concursul pentru numirea în funcţia de procuror-şef al Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, organizat în perioada 15 mai - 18 iunie, fiind declaraţi admişi actualul procuror-şef adjunct al SIIJ Adina Florea şi Sorin Eugen Iasinovschi. 

Bogdan Ciprian Pîrlog a fost respins, motivul fiind "lipsa de vechime efectivă de 18 ani în funcţia de procuror". Potrivit CSM, Bogdan Pîrlog poate formula contestație în termen de 24 de ore.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
POSTUL e ilegal
30 May 16:26
DAr va fi ocupat, ca toate lucrurile ilegale, de un fanatic beshede !
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?