Anunţ bombă pentru firmele implicate în Euro 2020

8 Martie 2019
Euro 2020, misiune imposibilă
Euro 2020, misiune imposibilă

Actul normativ care prelungește termenul de depunere a Declarației Unice vorbește și despre Campionatul European de Fotbal Euro 2020. Astfel, potrivit proiectului, entitățile organizatoare, inclusiv filialele nerezidente, nu vor plăti impozit pe profit pentru activitățile ce au stricit legătură cu Euro 2020.

În OUG nr. 18/2018 privind adoptarea unor măsuri fiscal-bugetare și pentru modificarea și completarea unor acte normative apar două puncte care fac referire directp la Euro 2020.

„Activitățile desfășurate de entitățile organizatoare ale Turneului final al Campionatului European de Fotbal 2020, inclusiv filialele nerezidente ale acestora, implicate în pregătirea, organizarea şi desfăşurarea Turneului final al Campionatului European de Fotbal 2020 nu conduc la existența unui sediu permanent în România."

În plus, veniturile obținute/realizate de persoane juridice străine, altele decât cele menționate, implicate în pregătirea, organizarea și desfășurarea Turneului final al Campionatului European de Fotbal Euro 2020 sunt neimpozabile în înțelesul impozitului pe profit și sunt venituri scutite în înțelesul impozitului pe veniturile obținute din România de nerezidenți, după caz”.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?