Actriţă de legendă italiană, condamnată la 8 luni de închisoare pentru o cină cu Vladimir Putin

25 Februarie 2015
Ornella Muti
Ornella Muti
Ornella Muti Ornella Muti Ornella Muti

Actriţa italiană Ornella Muti a fost condamnată la 8 luni de închisoare cu suspendare şi la o amendă de 600 de euro, dacă va plăti o primă sumă din despăgubirea de 30.000 de euro a reclamanţilor, fiind găsită vinovată de fraudă şi că a convins un medic să îi scrie o adeverinţă medicală falsă. Totul se datorează unei cine cu Vladimir Putin, scrie messaggeroveneto.it.

Ornella Muti a renunţat la o reprezentaţie teatrală în care avea un rol principal -L'Obreo la Teatrul Verdi- oferind o adeverinţă medicală care spunea că are nevoie de repaus cinci zile. Actriţa s-a asigurat, astfel, că nu va plăti cei 27.000 de euro stabiliţi contractual pentru o absenţă companiei teatrale.

Din păcate, actriţa a fost fotografiată, în aceeaşi seară, la o cină caritabilă la Moscova, alături de Vladimir Putin -prim ministru în 2010- şi de actorul Kevin Costner.S-a dovedit că medicul o văzuse cu aproximativ opt zile înainte pe actriţă şi că a oferit adeverinţa medicală -falsă, pentru că actriţa nu era bolnavă- la cererea asistentei acesteia.

Acum Muti trebuie să plătească 30.000 de euro companiei teatrale, dar a fost condamnată şi la 8 luni de închisoare cu suspendare şi la o amendă de 600 de euro.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?