Actorul Marius Manole: "Suntem de râsul Europei. Parcă trăim într-o comedie proastă"

25 Iulie 2018

Actorul Marius Manole a fost invitatul Andrei Miron, miercuri seară, la o Ediţie Specială, la Realitatea TV.

Artistul a vorbit despre gafa comisă de premierul Viorica Dăncilă, care, la declaraţia comună susţinută la finalul întrevederii cu omologul muntenegrean, a încurcat numele capitalei Podgoriţa cu Priştina, capitala Kosovo, stat nerecunoscut diplomatic de către România.

"E grav că nu mă mai miră că spune asta. M-ar mira dacă o frază ar fi spusă corect. Nu cred că Dăncilă şi-a dat seama că a greşit. Dacă pe ea n-o corectează nimeni. Un singur om o poate corecta, are un singur Dumnezeu, şi dacă Dumnezeu nu e lângă ea, e liberă. O parte ne simţim penibil, ne simţim prost, iar altă parte, cu care mă cert pe social media, spune că nu e o problemă cu doamna Dăncilă. Suntem de râsul Europei. Ar merge o categorie de categoria C, o comedie proastă despre ce ni se întâmplă. Eu am 40 de ani şin-am crezut că o să ajung într-o ţară în care clasa politică să fie atât de jos", a spus Marius Manole.

Viorica Dăncilă, gafă diplomatică impardonabilă în Muntenegru! Imaginile, ŞTERSE de guvern - VIDEO

Actorul a abordat şi subiectul campaniei #Fărăpenali, care a atras mai mulţi actori de seamă.

"Am văzut ce prim-ministru avem. Nu prea mai încredere în instituţiile statului. Văd unde se duc banii în cultură, ce fac... Mă bat pentru mine, pentru comunitate, vreau o ţară civilizată, pentru tinerii care vor să plece. N-am vrut să stau pasiv, campania #Fărăpenali este o iniţiativă şi a USR-ului. Dacă Iohannis greşeşte, altul la rând. Nu vreau un premier agramat. Nu poţi sta pasiv. Am avut şi mesaje anti această acţiune. Nu m-am gândit să intru în politică, dar parcă acum când văd toate astea, parcă îmi vine să las totul baltă şi să mă apuc", a adăugat Marius Manole.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
alexandru
25 Jul 22:04
Mare placere pentruun stfel de invitat. Marius Manole un mare artist- cetatean cu o sensibilitate aparte . Good Job Andra Miron !
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?