Activitatea a fost paralizată de nămeţi în Peninsula Kamchatka

30 Ianuarie 2009
Foto: Realitatea TV
Foto: Realitatea TV
Ninsorile abundente din ultimele zile au paralizat Peninsula Kamchatka din Extremul-Orient rus. Multe şosele au rămas impracticabile în vreme ce autorităţile au încercat fără succes să elibereze măcar arterele marilor oraşe.

Transportul public a fost aproape inexistent şi mulţi locuitori au rămas blocaţi pe drumuri în încercarea de a ajunge acasă. Spitalele au rămas deschise dar au funcţionat la capacitate minimă.

Cursurile în şcoli au fost suspendate, iar părinţii au fost sfătuiţi să-şi ţină copiii în casă. Autorităţile au avertizat cetăţenii cu privire la riscul producerii de avalanşe. Iarna s-a dezlănţuit şi în vestul Ungariei, unde 14.000 de locuinţe din 89 de oraşe şi sate au rămas fără curent electric.

În unele localităţi a fost întreruptă şi alimentarea cu apă, deoarece pompele nu funcţionau din cauza penelor de electricitate.



Subiecte pe aceeași temă



Sursă: Realitatea TV

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?