Acest şarpe a crezut că a dat de prada perfectă. După ce a înghiţit-o, a regretat amarnic. Oribil!

28 Martie 2018
Acest şarpe a crezut că a dat de prada perfectă. După ce a înghiţit-o, a regretat amarnic. Oribil!
Acest şarpe a crezut că a dat de prada perfectă. După ce a înghiţit-o, a regretat amarnic. Oribil!
Acest şarpe a crezut că a dat de prada perfectă. După ce a înghiţit-o, a regretat amarnic. Oribil! Acest şarpe a crezut că a dat de prada perfectă. După ce a înghiţit-o, a regretat amarnic. Oribil! Acest şarpe a crezut că a dat de prada perfectă. După ce a înghiţit-o, a regretat amarnic. Oribil!

Credea că o să-l îndestuleze pentru multe zile... Ce n-a ştiut, însă, acest piton african este că animalul avea o armă secretă! Atenţie, imaginile sunt şocante şi vă pot afecta emoţional!

Se ştie, pitonul african este unul dintre cei mai de temut predatori. De această dată, însă, nu i-a mers! În momentul în care a ingurgitat un porc spinos, şarpele a avut parte de una dintre cele mai... înţepătoare surprize!

Leşul şarpelui a fost descoperit de un biciclist, pe marginea drumului. Moartea acestuia survenise la puţin timp după ce devorase ultima pradă.

Chiar şi după ce a fost înghiţit de viu, porcul spinos şi-a activat sistemul de apărare şi şi-a desfăcut spinii. Fireşte, şarpele a fost înjunghiat, astfel, din interior. Şi erau sute de spini! Nu-i de mirare că pitonul a murit în scurt timp...

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Vasile
29 Mar 18:33
Intradevar, o problema ...spinoasa!
Răspunde
0 0
Popa Gh
29 Mar 12:51
predătór, predătóri, s.m. (înv.) 1. persoană care predă, înmânează, încredințează, transmite cuiva obiecte, bunuri materiale. 2. trădător. 3. persoană care lucrează în industria exploatării țițeiului, cu o anumită sarcină.
L.G. = tuta
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?