Acest pompier a scos din flăcări un bebeluş. După 17 ani, lucrurile au luat o turnură neaşteptată

14 Mai 2018
Acest pompier a scos din flăcări un bebeluş. După 17 ani, lucrurile au luat o turnură neaşteptată
Acest pompier a scos din flăcări un bebeluş. După 17 ani, lucrurile au luat o turnură neaşteptată
Acest pompier a scos din flăcări un bebeluş. După 17 ani, lucrurile au luat o turnură neaşteptată Acest pompier a scos din flăcări un bebeluş. După 17 ani, lucrurile au luat o turnură neaşteptată Acest pompier a scos din flăcări un bebeluş. După 17 ani, lucrurile au luat o turnură neaşteptată

Cu mulţi ani în urmă, Mike Hughes a scos-o din flăcările care i-au mistuit casa pe Danielle Davison. Avea doar nouă luni şi a fost la un pas să-şi piardă viaţa în incendiu... După 17 ani de la acea zi blestemată, lucrurile au luat o turnură neaşteptată.

"Când am ajuns la locul incendiului, cea mai mare parte din casă era distrusă de flăcări. Am găsit-o pe Danielle strânsă ghem în pătuţul ei", îşi aminteşte Mike.

După câţiva ani de la tragedie, bărbatul a vrut să afle ce s-a întâmplat cu copila căreia i-a salvat viaţa. A căutat-o luni bune apoi, într-o bună zi, a găsit-o pe Facebook. N-a stat prea mult pe gânduri şi i-a trimis un mesaj. "Cu mult timp în urmă, te-am scos din flăcările care ţi-au mistuit casa. Erai doar un bebeluş atunci...", i-a scris Mike.

Din acel moment, cei doi au început să vorbească zilnic. În scurt timp, Mike a devenit un al doilea tată pentru Danielle.

La 17 ani de la incendiu, fata l-a invitat pe Mike la ceremonia de absolvire a liceului.

Când a auzit discursul pe care tânăra l-a susţinut în faţa colegilor şi a familiei, Mike a izbucnit în lacrimi. "Prezenţa lui Mike aici este foarte importantă pentru mine. De fiecare dată când mă gândesc ce noroc am avut îmi dau lacrimile. N-aş fi fost aici dacă nu erai tu", a spus fata, în discursul său.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?