Absurd! O fundație creștină: Andreea Bălan, pedepsită pentru că susține căsătoria între homosexuali

25 Martie 2019
Absurd! O fundație creștină: Andreea Bălan, pedepsită pentru că susține căsătoria între homosexuali
Absurd! O fundație creștină: Andreea Bălan, pedepsită pentru că susține căsătoria între homosexuali

Andreea Bălan trece printr-o perioadă dificilă, după ce a fost operată de trei ori din 4 martie până acum.  

Numeroase persoane și-au manifestat solidaritatea cu artista, care trece printr-o perioadă atât de grea. Șocant a fost în acest context însă mesajul reprezentanților Frăției Ortodoxe "Sfântul Mare Mucenic Gheorghe", care își îndeamnă "membrii și simpatizanții să se roage pentru cântăreața Andreea Bălan, care trece prin momente grele". Însă, aceiași reprezentanți ai fundației dau de înțeles în mesajul lor că artista este cumva pedepsită pentru că "slujește vrăjmașul".

Iată mesajul fundației creștine:

"Îndemn la rugăciune pentru Andreea Bălan.

Acum, la ceas de grea cumpănă pentru Andreea Bălan, când sănătatea ei este pusă la grea încercare, rugăm pe bunul Dumnezeu să o ierte, să-i dăruiască sănătate și luminarea minții, pentru a înțelege că atunci când slujește vrăjmașului, acesta o duce la pieire sufletească și trupească. O îndemnăm la rugăciune pentru a-l cunoaște pe Dumnezeu și astfel să primească putere de a se depărta de rele.

Amintim că biata Andreea Bălan a fost portavocea comunității LGBT, care sub sloganul " Iubirea nu se votează ", a lovit în Familia normală, constituită prin căsătoria dintre un bărbat și o femeie, fiind o susținătoare a căsătoriei între homosexuali. Dumnezeu să o ocrotească și să o întoarcă la cunoștința Adevărului!", sună mesajul Frăției Ortodoxe.

Sursa: wowbiz.ro

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?