A văzut în vitrina unui magazin o fotografie cu mama sa. Când a aflat adevărul, a început să plângă

7 Decembrie 2017

Jane Fine Foster, o femeie din Grand Junction, Colorado, a văzut în vitrina unui magazin de antichități o fotografie a mamei sale de când fusese mireasă, în 1948.

Jane a intrat în magazin pentru a privi fotografia mai de aproape, dar a văzut acolo și rochia de mireasă a mamei sale, înfășurată într-un ziar care era datat cu 22 iunie 1948.

Jane a întrebat vânzătorul care este prețul rochiei, voia atât de mult să o cumpere pentru a o duce din nou acolo unde aparținea, la familia sa. Vânzătorul i-a răspus că nu îi poate lua niciun ban și că este fericit că rochia ajunge la ea.

Fotografia a ajuns acolo în urmă cu un deceniu, când a fost vândută la licitație, după ce familia lui Jane uitase să plătească pentru o unitate de depozitare, acolo unde erau puse mai mult lucruri ale familiei pentru care nu mai aveau loc în casă, potrivit theweek.com.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?