A slăbit 88 de kilograme și s-a transformat total. Află cum a reușit

22 Mai 2018
A slăbit 88 de kilograme și s-a transformat total. Află cum a reușit
A slăbit 88 de kilograme și s-a transformat total. Află cum a reușit

Numărul de kilograme este un subiect delicat pentru majoritatea femeilor. Oricât am fi de slabe, întotdeauna ne dorim să fim și mai suple. Totuși, în alte cazuri, slăbitul poate fi singura soluție pentru o viață normală și sănătoasă.

Femeia despre care vei afla mai jos a reușit să slăbească nici mai mult, nici mai puțin de 88 de kilograme! Deoarece kilogramele în plus îi ascundeau frumusețea, cu greu o vei recunoaște pe femeie după transformare. Ești curioasă cum arată ea în acest moment? Vezi mai jos și află în ce a constat dieta ei!

Numărul de kilograme este un subiect delicat pentru majoritatea femeilor. Oricât am fi de slabe, întotdeauna ne dorim să fim și mai suple. Totuși, în alte cazuri, slăbitul poate fi singura soluție pentru o viață normală și sănătoasă.Femeia despre care vei afla mai jos a reușit să slăbească nici mai mult, nici mai puțin de 88 de kilograme! Deoarece kilogramele în plus îi ascundeau frumusețea, cu greu o vei recunoaște pe femeie după transformare. Ești curioasă cum arată ea în acest moment? Vezi mai jos și află în ce a constat dieta ei!

Citeşte continuarea AICI.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?