A renunțat la jobul serios pentru a se face femeie de serviciu, iar acum e bogată

10 Septembrie 2019
Femeile de serviciu în lenjerie intimă, o afacere pe val
Femeile de serviciu în lenjerie intimă, o afacere pe val
Femeile de serviciu în lenjerie intimă, o afacere pe val

O tânără de 25 de ani din Scoția a renunțat la slujba de cosmeticiană pentru a lucra ca femeie de serviciu într-un domeniu care aduce tot mai mulți bani în UK.

Tânăra a decis să lucreze ca femeie de serviciu, dar nu una obișnuită, ci doar pentru clienții pretențioși. Mai precis, ea îi taxează pe clienți în funcție de cât de dezbrăcată îi cer să presteze în locuința lor.

Cu o diplomă în managementul evenimentelor, Victoriaavea în plan să își dezvolte propria afacere în domeniu, dar înainte să înceapă să recruteze, a testat piața pe propria piele.

Acum are o "armată" de 15 angajați - inclusiv trei bărbați - care fac curățenie doar în lenjerie intimă sau în costumul lui Adam sau al Evei.

Tarifele practicate variază între între 55 și 75 de lire sterline pe oră pentru serviciul lor, în funcție de nivelul de nuditate cerut de client.„Nu voiam să-mi pun personalul în nicio situație pe care nu o trăisem eu personal", a explicat Victoria Murphy strategia aleasă. „Nu suntem un serviciu de escortă. Ceea ce oferim este ceva distractiv și la limita flirtului".

Potrivit femeii de afaceri, cel mai important criteriu când angajează pe cineva este să aibă experiență profesională de curățare.

Un alt aspect este personalitatea, astfel încât să poată face față unei conversații noncoformiste cu clientul.

"Am crezut că vom avea drept clienți doar oameni de afaceri de patruzeci-cincezi de ani, dar, de fapt, clienții sunt mult mai diversi", a spus ea. "Au fost unii la 30 de ani și alții de 80. Mulți dintre ei trăiesc singuri și mulți dintre domnii mai în vârstă sunt destul de singuratici, de aceea este important că experiența de făcut curat să fie distractivă".

Sursa

 
 
 
View this post on Instagram

Hope you’re all having a BOOTYFUL Thursday

 
 
 
View this post on Instagram

Wishing you all a booty-ful week x

A post shared by Glimmer (@getglimmer_) onJun 24, 2019 at 11:29am PDTSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Allison Howarts
11 Sep 01:09
Bună ziua, eu sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson ani de zile, s-a despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, L-am implorat cu tot, am făcut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema mea prietenului meu și ea mi-a sugerat că ar trebui să contactez mai degrabă o casetă de vrajă care m-ar putea ajuta să arunc o vrajă pentru a-l readuce, dar eu sunt tipul care nu a crezut niciodată în vraja, nu am avut de ales decât să-l încerc, eu i-a trimis caseta vraja și mi-a spus că nu este nicio problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja și surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Fostul meu m-a sunat, am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut să mă întorc la el, încât mă iubește atât de mult. Eram atât de fericit și m-am dus la el încât așa am început să trăim din nou fericiți împreună. De atunci, mi-am făcut promisiune că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la ea singura casă de vrăji reală și puternică care m-a ajutat cu propria mea problemă. e-mail: ogagakunta@gmail.com puteți să-i trimiteți un e-mail dacă aveți nevoie de asistența sa în relația dvs. sau în orice alt caz sau WhatsApp, la +2348069032895
1) Vrăji de dragoste
2) Vrăji de dragoste pierdute
3) Vrăji de divorț
4) Vrăji de căsătorie
5) Vraja de legare.
6) Vrăji de rupere
7) Alungă un iubit trecut
8.) Doriți să vă promovați în vraja dvs. de birou / Loterie
9) doriți să vă satisfaceți iubitul
Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată
ogagakunta@gmail.com
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?