A primit un test la materia ”Educație Sexuală”. Profesorii s-au înroșit când i-au citit răspunsurile

20 August 2016

O elevă în vârstă de 14 ani a fost suspendată timp de câteva zile de la cursuri din cauza răspunsurilor pe care le-a dat la un test de educație sexuală. 

În test, copiilor li se cerea să citească o serie de obiecții pe care posibilul partener sexual le-ar avea vis-a-vis de folosirea prezervativului și să îi dea acestuia un răspuns prin care să-i arate că nu doresc să întrețină raporturi sexuale fără protecție.

O elevă a renunțat la orice urmă de politețe și a dat răspunsuri directe, care i-au înspăimântat pe profesori, dar au amuzat mii de utilizatori de Facebook. 

Una dintre scuzele partenerului era ”Prezervativle sunt scârboase și murdare, le urăsc”. Fata n-a ezitat să-i dea o replică sincer: ”La fel sunt și bebelușii”.

O altă scuză pentru a nu folosi prezervativul, venită din partea posibilului iubit, era ”Doar de data asta. Noi nu prea facem dragoste”, la care fata a răspuns ”Acum știi de ce nu facem dragoste des”.La replica ”prezervativele sunt deranjante, nu va fi natural”, fata a scris ”nici să fii însărcinată nu este prea plăcut”.

Sora ei mai mare a decis să fotografieze testul și răspunsurile și să publice imaginea pe Facebook, fără să-și imagineze că va fi atât de apreciată. Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?