A plecat în paradisul din Zakynthos și a murit acolo. Sfârșit cumplit pentru un turist

9 Iulie 2017

Vancanţa unui tânăr american în Grecia s-a sfârşit tragic. Băiatul, în vârstă de 22 de ani, a fost ucis în bătaie pe insula Zakynthos, după o încăierare pornită într-un bar. Opt persoane au fost reţinute în cadrul anchetei deschise de poliţie.

Proaspăt absolvent al Universităţii din Arizona, Bakari Anderson a ales Grecia pentru a sărbători. A mers acolo pentru a se simţi bine şi pentru a avea vacanţa pe care o merita.

Martorii spun că l-au văzut pe american la ora trei dimineaţa într-un bar din Zakynthos, o insulă din Grecia cu o viaţă de noapte intensă. Acolo a început cearta cu un grup de persoane. Cearta s-a transformat în bătaie, iar turistul a fost urmărit până în afara localului şi a fost lăsat fără suflare pe o stradă.

Opt persoane au fost arestate în legătură cu uciderea americanului. Paznicul barului, barmanul şi şase turişti sârbi.

Apropiaţii lui Bakari Henderson spun că acesta se gândea să-şi înceapă propria lui afacere şi se afla în Grecia pentru o sesiune foto necesară liniei vestimentare pe care voia să o lanseze.Familia tânărului american a spus într-un comunicat că este devastată de vestea morţii lui Bakari Henderson şi l-a descris drept un student exemplar care îşi iubea prietenii, călătoriile şi era o inspiraţie pentru ceilalţi.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?