A plecat cu oile la păscut, dar a adormit pe câmp. Când s-a trezit, ceva şocant s-a întâmplat

29 Martie 2016

Un cioban din comuna vrânceană Garoafa a fost găsit mort pe câmp, lângă un stâlp de electricitate.

Trupul neînsufleţit al tânărului de doar 19 ani a fost descoperit de un localnic. Acesta din urmă a anunţat imediat Poliţia, iar un  echipaj a sosit rapid la faţa locului.

"Tânărul a fost găsit ăn apropierea unui stâlp de medie tensiune, amplasat la marginea izlazului satului Răchitosu. Cadavrul, care prezenta urme profunde de arsură, a fost transportat în vederea efectuării necropsiei", a precizat subcomisar Bogdan Toader pentru presa locală.

Primarul comunei Garoafa, Gheorghe Maghiaru, a povestit că ciobanul făcea parte dintr-o familie cu venituri modeste, motiv pentru care a fost nevoit să se ocupe el însuşi de înmormântare.

"Băiatul lucra ca cioban la o stână, era tare cuminte şi liniştit. Ieri după-amiază a fost cu oile la păscut. Probabil el a adormit şi oile a plecat. Când s-a trezit şi a văzut că oile nu mai sunt, s-a urcat pe stâlp să se uite după ele şi atunci s-ar fi electrocutat", a declarat edilul. "A fost aruncat la câţiva metri, într-un şanţ, iar telefonul a fost găsit pe stâlp. Oile au luat-o către casă, iar când proprietarii au văzut că nu este şi băiatul, au plecat să îl caute. Băiatul provine dintr-o familie amărâtă, fiind crescut de tată. Ne-am ocupat noi de tot pentru a fi înmormântat creştineşte", a adăugat primarul în final.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?