A orbit în urma unei operaţii. Medicii, obligaţi să plătească despăgubiri uriaşe

9 Iulie 2015
Premieră pentru vestul României. Medicii au realizat o operaţie foarte complicată la inimă
Premieră pentru vestul României. Medicii au realizat o operaţie foarte complicată la inimă

Tribunalul de înaltă instanță din Angers (vestul Franței) a condamnat marți doi medici din Anjou la plata unor despăgubiri consistente unei paciente care a orbit după o operație realizată de cei doi la 3 februarie 2006.

Spitalizată cu intense dureri abdominale, femeia urma să fie operată de ocluzie intestinală. Medicii au decis să intervină chirurgical după o investigație cu scannerul. Însă nimic nu s-a petrecut cum era prevăzut: șoc septic, stop cardiac, o altă intervenție, scrie Agerpres.

Când s-a trezit, după transferul la Spitalul de Urgență din Angers, Reine Cailton nu mai vedea și de atunci starea ei generală s-a deteriorat. În urma a trei expertize, magistrații au recunoscut culpa anestezistului și chirurgului care au participat la operație și care urmează să îi plătească femeii, astăzi în vârstă de 72 de ani, despăgubiri de 1,5 milioane de euro.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?