A murit unul dintre cei mai cunoscuţi exorciști din lume

19 Septembrie 2016

Gabriele Amorth, un preot vestit în întrega lume pentru că practica exorcizările a murit la Roma, în clinica în care fusese internat pentru probleme pulmonare.

 Acesta s-a născut în 1925 la Modena, a devenit membru al Societății Sf. Paul în 1947 și a devenit preot în 1951, iar în 1985 a fost numit exorcist oficial al Diocezei de Roma.

Gabriele Amorth spunea că de-a lungul vieții realizase 70.000 de ședințe de exorcism.A scris numeroase cărți pe această temă. Cartea sa "Dio piu bello del diavolo" (Dumnezeu este mai frumos decât diavolul) este considerată testamentul său uman și spiritual,scrie Agepres.

A fost fondator al Asociației Internaționale a Exorciștilor (1990), pe care a prezidat-o până în anul 2000 și care numără în prezent circa 250 de exorciști în 30 de țări.

Vaticanul a recunoscut Asociația Internațională a Exorciștilor în 2014, sprijinind o practică pe care nu o admit sau apreciază toate Bisericile.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?