A ieșit la iveală cea mai mare țeapă ANAF

23 Aprilie 2019
Cine este noul vicepreşedinte al ANAF
Cine este noul vicepreşedinte al ANAF
Cine este noul vicepreşedinte al ANAF

Statul a dat ţeapă celor mai buni dintre contribuabili. Potrivit economica.net, bonificaţia de 5% din sumă, pentru bun-platnici, promovată intens de ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, nu e cuprinsă în bugetul de stat de anul acesta, deci nu poate fi plătită celor aflaţi în drept. 

Minciuna a ieșit la iveală când experţii ANAF au ţinut o sesiune online pentru a răspunde întrebărilor persoanelor fizice legate de Declaraţia Unică. Când oamenii au fost întrebați de acest bonus, aceștia au recunoscut că nu poate fi acordat pentru că nu e prevăzut în bugetul statului pe 2019.

CE LE RĂSPUNDE ANAF CONTRIBUABILILOR 

,,Legea nr. 50/2019 privind Legea bugetului de stat pe anul 2019 nu prevede acordarea de bonificații. În cazul în care dvs v-ați acordat bonificații trebuie să depuneți declarația rectificativă."sursa: asistență contribuabili ANAF Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
ioan
23 Apr 14:28
Să-i văd pe amărâții susținători ai PiSDeului când vor completa electronic declarația unică !!!! N-au avut bani de o amărâtă de bicicletă și au calculatoare și acces la internet și se vor pricepe la completarea acesteia !!! Ha Ha !! Vor trebui să apeleze la unii așa ziși specialiști și le va lua 150 lei pentru întocmirea acestei, pentru un impozit de să zicem 50 lei !!!! Ha Ha
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?