Un francez a fost validat pentru funcția de comisar european

8 Octombrie 2014

Francezul Pierre Moscovici a primit miercuri seară aprobarea Parlamentului European pentru a prelua portofoliul Afacerilor Economice, au anunțat deputații europeni, potrivit AFP, transmite Agerpres

Cele trei comisii ale Parlamentului convocate să se pronunțe (Afaceri economice, Piața internă și Comerț) au aprobat desemnarea lui Moscovici în funcția de comisar cu 44 de voturi pentru, 12 împotrivă și trei abțineri.

El a fost considerat pregătit pentru a gestiona portofoliul Afacerilor Economice de 32 de deputați.

Totuși, 15 au votat împotrivă, iar 12 s-au abținut, fapt ce atestă îndoielile din rândul dreptei europene în legătură cu capacitatea fostului ministru al finanțelor de la Paris de a judeca imparțial starea finanțelor franceze.

Unda verde din partea deputaților pentru numirea fostului ministru socialist al finanțelor era ca și asigurată, după ce, mai devreme în cursul serii, conservatorul spaniol Miguel Arias Canete a fost validat pentru portofoliul acțiune climatică și energie. 

 Mai multe pe AgerpresSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

3 0
? ? ? ? ?
09 Oct 05:45
moskovich nu este nume frantuzesc . poate stie careva nationalitatea francezului .
Răspunde
3 -2
Unde-i ANI al UE???
08 Oct 23:37
Miguel Arias Canete e un individ cu interese mari in industria petroliera. Lupul paznic la oi.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?