A fost internat în spital timp de 16 ani, fără ca nimeni să ştie cine e. Ce s-a întâmplat acum

1 Februarie 2016
Ministrul Sănătăţii: Nu avem capacitatea de a identificat toate infecţiile din spitale
Ministrul Sănătăţii: Nu avem capacitatea de a identificat toate infecţiile din spitale

Un pacient internat la o clinică din San Diego a fost identificat abia după 16 ani.

Până nu demult, bărbatul era cunoscut de întreg personalul spitalului după porecla "Garage 66". Asta pentru că pacientul a suferit leziuni grave la creier în urma unui accident şi nu s-a putut autoidentifica.

Totul s-a petrecut în urmă cu 16 ani: americanul se afla la volanul unui automobil pe care era imprimat logo-ul unui atelier de reparaţii auto: "Garage 66". În urma unui accident rutier, bărbatul a fost transportat la spital, în stare de inconştienţă. În ciuda încercării autorităţilor de a-i contacta familia sau prietenii, acest lucru a fost imposibil, aşa că victima a fost "botezată" de medici şi asistente "Garage 66".

Ani întregi, bărbatul a rămas inconştient, iar atunci când s-a trezit şi-a pierdut abilitatea de a vorbi şi capacitatea de reacţie la mediul înconjurător, scrie Daily Mail.

Aşadar, o adevărată campanie a fost demarată pentru identificarea sa. Cercetările s-au încheiat abia recent, când autorităţile au anunţat că identitatea pacientului a fost, în sfârşit, descoperită.Numele său real nu a fost, totuşi, dat publicităţii, la rugămintea familiei acestuia, care trece prin momente delicate.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?