A fost declarat mort, apoi a stat 15 ore la morgă. La crematoriu, ceva şocant s-a petrecut

9 Februarie 2016
Copilaşi, în loteria vieţii. 1.500 de copii se nasc anual cu probleme cardiace în România
Copilaşi, în loteria vieţii. 1.500 de copii se nasc anual cu probleme cardiace în România

Un bebeluş declarat mort s-a "trezit" la viaţă cu doar câteva minute înainte de a fi incinerat.

Micuţul An An, născut în China, a venit pe lume prematur, în a şaptea lună de sarcină a mamei. Copilul a fost imediat dus la incubator, însă la scurt timp tatăl a insistat ca micuţul să fie externat, în ciuda avertismentelor medicilor.

Două zile mai târziu, bebeluşul a început să se simtă rău, ia părinţi l-au adus din nou la spital. Aici, medicul pediatru a stabilit că acesta nu mai respira, iar inima nu îi mai bătea, aşa că l-a declarat mort.

Unitatea medicală a eliberat chiar şi un certificat de deces, iar nou-născutul fost dus la morgă, scrie The Telegraph. A stat acolo 15 ore, la o temperatură de minus 12 grade Celsius. Cu toate acestea, când a fost scos pentru a fi incinerat, un adevărat miracol s-a petrecut. Bebeluşul a revenit la viaţă şi dus din nou la Camera de Urgenţe.

Medicii i-au acordat îngrijirile necesare, iar acum micuţul se află din nou la incubator."Sunt pediatru de peste 20 de ani, dar chiar nu pot să înţeleg cum s-a petrecut acest miracol", a mărturisit dr. Chen Shuanghua.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?