A dispărut la 12 ani, fără urmă. Într-o noapte, după 15 ani, mama lui a auzit un ciocănit la ușă

3 August 2019

Dispariția unui băiat de 12 ani din SUA, acum mai mulți ani, a dat peste cap familia și comunitatea orașului în care trăia. Nici acum nu se știe exact ce s-a întâmplat, iar cazul a devenit faimos.

Pe 5 septembrie 1983, Johnny Gosch, care livra ziare în orașul său, West Des Moines, Iowa, a dispărut fără urmă.

Micul său căruț, încă plin cu ziare, a fost găsit la două străzi distanță de casa sa.

Părinții au intrat în panică și au anunțat poliția. A urmat un lung proces de căutare. Poza lui Johnny a fost publicată pe cutiile de lapte. În zadar.

Distrusă de durere, Noreen Gosch, mama lui Johnny a mărturisit că fiul ei a vizitat-o în mijlocul nopții, cândva în 1997. Era alături de un om straniu, căruia îi cerea acordul de fiecare dată când vorbea.Deși nu a vorbit despre răpire în acele momente, mama copilului crede că acesta a fost luat de o rețea de prostituție.

Nu există nicio dovadă în acest sens, așa cum nu există nicio dovadă a întâlnirii lui Johnny cu mama lui.

Noreen Gosch a mai declarat ulterior că a primit acasă mai multe poze cu copilul ei legat, dar și cu alți copii, care dovedesc că acesta este în viață.

O scrisoare trimisă ulterior poliției anunța că pozele cu pricina sunt false și că cineva îi joacă mamei îndurerate o festă.

Femeia a rămas convinsă și acum că fiul ei este în viață, dar că trebuie să se ascundă. Oficial însă, Johnny nu a fost găsit.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?