A dat canapeaua la o parte şi a săpat în podea. I-a îngheţat sângele când a văzut ce scoate

17 Februarie 2019
A dat canapeaua la o parte şi a săpat în podea. I-a îngheţat sângele când a văzut ce scoate
A dat canapeaua la o parte şi a săpat în podea. I-a îngheţat sângele când a văzut ce scoate
A dat canapeaua la o parte şi a săpat în podea. I-a îngheţat sângele când a văzut ce scoate A dat canapeaua la o parte şi a săpat în podea. I-a îngheţat sângele când a văzut ce scoate A dat canapeaua la o parte şi a săpat în podea. I-a îngheţat sângele când a văzut ce scoate

Cine n-a dat măcar o dată canapeaua la o parte pentru a recupera câteva monede scăpate?! Bărbatul din materialul următor a avut parte, însă, de o surpriză colosală! Nu e de mirare că tot Internetul vuieşte după păţania sa...

Pentru Colin Steer, aventura a început când a văzut ciupitura din podea, în apropierea geamului. Iniţial, credea că nu vede bine, dar soţia sa, Vanessa, a confirmat că ciupitura din pardoseală pare să ducă undeva. Nu era o simplă zgârietură...

Având, însă, trei copii, cuplul a decis să acopere zona. Dar asta n-a făcut decât să sporească misterul şi, odată cu el, curiozitatea bărbatului de a vedea ce se afla acolo.În 2011, la 67 de ani, a ieşit la pensie şi şi-a spus că acela era momentul oportun pentru a începe explorarea. Cu ajutorul unui vecin de încredere, acesta a petrecut 6 luni săpând. S-au folosit doar de o găleată şi o scară şi au scos o grămadă de pământ.

"Din momentul în care am văzut ciupitura, am vrut să sap. Îmi doream să reuşesc să sap adânc, până dădeam de aur. Am găsit un fel de puţ, dar, până în prezent, nu am reuşit să-mi dau seama care era destinaţia. Nici nu pot estima când a fost construit. E posibil să fi deservit fie o fermă, fie mai multe case. Într-o zi, am scos la suprafaţă un fel de sabie de lemn. Cel puţin, asta părea! Pe bucata de piele care îmbrăca lemnul se vedeau nişte găuri ce păreau să fi fost cusături. Când am găsit-o, mi-am dorit şi mai mult să ating fundul gropii. Cine ştie ce se află, de fapt, acolo?!", a spus Colin.

Şi totuşi, nu este singura descoperire a cuplului. În 2012, cei doi au dezgropat în curte două bombe neexplodate. Şi asta în timp ce săpa cu lopata!

În ciuda pericolelor pe care le-a văzut sub nasul său, Colin nu pare să renunţe! Bărbatul este horărât să afle cu orice preţ ce se află îngropat în casă! Să fie chiar cu preţul vieţii?!

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Vlad
19 Feb 13:23
ba ziaristii lu' peste, voi sunteti zdraveni la cap, dati ca stire o chestie veche de 7 ani?!?

Well well well: couple find medieval shaft beneath sofa
For almost three decades, Colin Steer had wondered what had caused the living room floor beneath his sofa to dip but it was only after he retired that he discovered his family had been sitting on a piece of history.
Well well well: couple find medieval shaft beneath sofa
Colin Steer and his wife Vanessa Photo: SWNS
Donna Bowater By Donna Bowater6:38AM BST 30 Aug 2012
Răspunde
0 0
Miuta
19 Feb 11:15
........titlul este de un mare C...T......nu ca , continutul ar fii mai breaz !!!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?