A cumpărat o fotografie veche pentru că-i plăcea, dar a înlemnit când a descoperit ce norocos este!

14 Octombrie 2015

Un bărbat din SUA a descoperit că este extrem de norocos atunci când a văzut că o fotografie veche, cumpărată cu 88 de cenţi americani, ar putea valora acum 5 milioane de dolari. Totul pentru că reprezintă o imagine rară cu unul dintre cei mai faimoşi gangsteri americani, Billy The Kid.

Randy Guijarro a cumpărat trei fotografii vechi la un magazin de vechituri din California, în 2010, cu doar 3 dolari, una dintre ele, care înfăţişa mai mulţi bărbaţi jucând crochet, costând doar 88 de cenţi. După ce a mărit imaginea cumpărată, bărbatul a descoperit că a pus mâna pe o comoară: în imagini erau faimosul gangster Billy the Kid şi gaşca sa şi nu există decât o singură altă fotografie cunoscută a acestuia, care s-a vândut în 2010 pentru 2,3 milioane de dolari.

Procesul de autentificare a fotografiei cumpărate de Guijarro a durat un an, dar imaginea este autentică şi fi scoasă la licitaţie pentru un preţ sperat de până la 5 milioane de dolari, scrie USA Today.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?