A auzit zgomote în ureche şi a crezut că e posedată. Adevărul e mult mai înfricoşător

15 Decembrie 2016

O tânără de 25 de ani a crezut că este posedată după ce a început să audă zgomote în ureche, imediat după ce s-a întors dintr-o excursie cu cortul cu iubitul său.

Li Meng nu putea dormi noaptea de durere şi niciun medicament contra durerii nu a ajutat-o. După ce şi-a dat seama că în excursie a mâncat câteva fructe dintr-un copac considerat într-o zonă sacră, fata a început să creadă că e posedată de un spirit, pe care îl aude zgâriind în ureche.

Într-un final, fata a ajuns la spital, unde un medic ORL-ist a descoperit că un mic păianjen îi intrase tinerei în ureche şi că îşi construise şi o mică pânză, aşteptând alte insecte pe care să le mănânce. Din păcate, medicii nu au reuşit să scoată păianjenul din prima încercare, dar într-un final, Li Meng a plecat acasă fără dureri.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?