A aşteptat să iasă şeful şi a început să vorbească în şoaptă la telefon. ŞOC - ce ascundea VILA!

18 Martie 2017

O tânără de 20 de ani a răspuns unui anunţ de angajare prin care se căutau dansatoare şi a sfârşit prin a fi ţinută captivă de "şeful" său, într-o vilă de lux din oraşul american Atlanta.

Fata a aşteptat un moment propice, acela în care "şeful", un bărbat pe nume Kenndric Roberts, ieşise din cameră, atunci când a început să vorbească în şoaptă la telefon. Tânăra a sunat la Poliţie, încercând să le povestească ce se petrece fără a atrage atenţia.

"Sunt într-o casă plină de alte fete şi, dacă încerc să plec, a promis că o să mă omoare", a explicat fata. Ea se referea la "şeful" lor, un bărbat căruia nu îi ştia numele complet, ca la cel care le ţinea prizoniere, folosind un arsenal de arme şi o mitralieră. Tânăra de 20 ani era captivă în locuinţa bărbatului de o lună, dar nu începuse munca ca dansatoare, pentru că bărbatul o forţase să facă o intervenţie estetică.Postul local WSB-TV susţine, citând reprezentanţi ai poliţiei, că în scurt timp o echipă a ajuns la adresă şi le-a eliberat pe tinere, care erau ţinute într-o vilă de lux şi l-au arestat pe bărbat.

Bărbatul le promitea femeilor că le va angaja sau le promitea o carieră în modeling.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?