Așa vor fi noile telefoane cu Windows 10!

23 Iulie 2015

Se spune că Windows 10 Mobile poate rula pe tot felul de telefoane ieftine, iar acum compania americană a pus la punct un set de cerinţe hardware minime destinate partenerilor.

Cu doar câteva zile rămase până la lansarea Windows 10 şi Windows 10 Mobile, Microsoft a publicat lista cerinţelor hardware.

Dacă aţi folosit vreodată un smartphone cu Windows Phone, indiferent de cine este produs, aţi observat o experienţă de utilizare constantă pe orice configuraţie hardware. Această particularitate se datorează dorinţei Microsoft de a dezvolta şi îmbunătăţi o platformă cu un design şi o experienţă identică pe fiecare aparat. 

Publicate pe blogul MSDN şi preluate la scurt timp de mai multe publicaţii online, respectivele limitări hardware sunt surprinzător de slabe. Deşi acestea se pretează pentru un gadget entry-level, e greu de crezut că sunt mai mici decât în cazul Windows Phone.

Vezi ce telefoane cu Windows 10 vom avea pe piață în următorul an!


Subiecte pe aceeași temăSursă: playtech.ro

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?