Viorica Dăncilă, mesaj de 8 Martie ca la o şedinţă de guvern

8 Martie 2019

Premierul Viorica Dăncilă au fost printre primii politicieni care au postat pe reţelele de socializare mesaje de 8 Martie. Dragnea le multumeşte doamnelor şi le cere iertare pentru fiecare supărare, în timp ce mesajul Vioricăi Dăncilă aminteşte de rezumatele citite la inceputul şedinţelor de guvern

"Sărbătorim azi mama, soția, iubita, fiica, sora, colega, prietena, femeia ca simbol al tenacității dovedite de-a lungul vremii, în strădania de a-și câștiga drepturile sociale, politice, economice și culturale. Activismul și puterea lor de a transforma ziua de mâine într-una mai bună au inspirat generații și au influențat progrese majore în societate", a scris Viorica Dăncilă, într-un mesaj extrem de lung.

După ce aminteşte că, din postura de prima femeie prim-ministru al României, a înţeles responsabilitatea pe care o are în ceea ce privește promovarea drepturilor femeilor în toate domeniile, Viorica Dăncilă îşi trece în revistă realizările.

"Suntem prima echipă guvernamentală din ultimii 30 de ani care a promovat un capitol distinct în programul de guvernare cu măsuri clare, specifice și cuantificabile.(...) Doresc tuturor femeilor să fie sănătoase, să aibă în continuare puterea să schimbe lumea și să se bucure de realizări!

Doamnelor și domnișoarelor, la mulți ani!" se încheie mesajul semnat de Viorica Dăncilă.Mult mai scurt şi într-un limbaj mai firesc este mesajul lui Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, mesaj de Ziua Femeii: Ne pare rău!

Ca de obicei, postarea sa a atras în scurt timp un număr mare de comentarii, cele mai multe negative.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?