8 căi să fii o mamă fericită

10 Ianuarie 2014
8 căi ca să fii o mamă fericită
8 căi ca să fii o mamă fericită
FOTO: blogs.babycenter.com

Sunt femei care nu reusesc sa depaseasca sentimentul ca nu sunt mame bune, ca orice ar face nu le iese nimic. Si de aici porneste un intreg cerc vicios.

Sunt abatute, copiii le preiau starile, apoi mamele isi fac griji ca e ceva in neregula cu copilul si tot asa. Zambetul apare din ce in ce mai rar pe fata lor, a copiilor lor si a partenerilor lor de viata. Iata cateva sfaturi pentru ca zambetul sa-ti reapara, sa te consideri o mama perfecta si astfel sa le dai incredere copiilor tai.

1. Fii tu insati!

Nu trebuie sa te compari cu alte mame. Nu stii ce este in familiile lor. Ce vezi in parc, cu siguranta nu este realitatea completa. Renunta la ideea ca nu esti o mama suficient de buna pentru copilul tau. Nu incerca sa fii ceea ce nu esti. Gandeste-te la punctele tale forte si scoate-le in evidenta. Nu incerca sa faci costume de serbare, doar pentru ca mamica lui X face. Poate ca tie iti ies prajiturile mult mai bune decat ei.Citeste continuarea pe sfatulparintilor.ro.

 Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

1 0
Voda Cumplitu
11 Jan 04:10
P:R:I:M:A S:I C:E:A M:A:I B:U:N:A M:E:T:O:D:A C:A S:A F:I:I F:O:A:R:T:E F:E:R:I:C:I:T:A C:A M:A:M:A I:N ROMANIA ESTE,...
C:A D:E I:N:C:A A:C:U:M:A S:A I:E:S:I I:N S:T:R:A:D:A S:I S:A N:U L:A:S:I C:A P:R:O:S:T:I:T:U:T:I:A SA D:E:V:I:N:A L:E:G:A:L:A IN ROMANIA !
A:S:T:F:E:L I:N:T:R-O B:U:N:A Z:I T:E P:O:M:E:N:E:S:T:I CA C:H:I:A:R C:O:P:I:L:U:L T:A:U L:I:N:G:E S:C:U:L:E:L:E N:E:S:P:A:L:A:T:I:L:O:R D:I:N O:R:A:S !

I:E:S:I:T:I M:A:M:E:L:OR A:C:U:M:A IN S:T:R:A:D:A SI D:E:M:O:N:S:T:R:E:A:Z:A CA N:U E:S:T:I D:E:A:C:O:R:D CU L:E:G:A:L:I:Z:A:R:E:A P:R:O:S:T:I:T:U:T:I:E:I IN T:A:R:A U:N:D:E SI C:O:P:I:I T:A:I C:R:E:S:C !
ASTA ESTE PRIMA CALE SPRE A FI O MAMA FERICITA !

SI,.... U:N:D:E S:I:N:T T:A:T:I:I ?
D:O:A:R S:I T:A:T:I:I A:U C:O:P:I:I !
S:A:U,.... A:S:T:E:A:P:T:A A:S:T:I:A CU S:C:U:L:E:L:E M:U:R:D:A:R:E SI J:E:G:O:A:S:E D:E:S:C:H:I:D:E:R:E:A UNU-I F:U:T:I:N:G:C:L:U:B LEGAL ???
Răspunde
0 0
Voda Cumplitu
11 Jan 03:40
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Răspunde
0 -1
DiasPora
10 Jan 23:28
ba sunt 6 cai frumosi !
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?