COCAINĂ de 2,5 mil. de euro, găsită în cutii cu banane, în Bulgaria.Drogurile au ajuns şi în România

17 August 2019

75 kg de cocaină, cu o valoare de peste 5 milioane de leva (2,5 milioane de euro) pe piaţa neagră, au fost descoperite într-un depozit de fructe şi legume din Burgas, a comunicat, sâmbătă, procuratura bulgară. În conferinţa de presă a reieşit că un număr neprecizat de cutii cu banane au fost vândute deja în România.

Drogurile erau ascunse în cutii cu banane şi au fost descoperite întâmplător de muncitorii care descărcau fructele, a precizat procurorul Gheorghi Chinev într-un briefing de presă, conform Agerpres.

Cutiile sosiseră cu vaporul din Ecuador via Italia, ajungând în portul Burgas pe 27 iulie. Două zile mai târziu, 19 containere cu 20.626 cutii de banane au fost descărcate de pe navă, iar ulterior au ajuns în depozit. Ele erau destinate unei companii bulgare.

Pachetele cu cocaină erau învelite în folie metalică, probabil pentru a nu fi depistate de scannerele cu raze X. Experţii urmează să stabilească gradul de puritate a cocainei.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Anton
18 Aug 05:22
Nu se duce o lupta serioasa contra producatorilor alementelor narcotice! Distribuitorii trebue nimiciti ,!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?