3 femei din zodiac părăsite mereu! Motivele triste ale suferinței

20 Iunie 2019

Nu toate relațiile sunt menite să funcționeze, la fel cum nici o noapte de amor nu îți poate garanta că vei avea o legătură profundă și pe termen lung cu persoana respectivă. 

3 femei din zodiac au parte doar de bărbați neserioși, care le părăsesc chiar după o noapte, și care se folosesc de ele.

Scorpion

Gusturile tale în materie de amor sunt cele care incită bărbații și care îi atrag la tine în dormitor. Totuși, puțini sunt capabili să îți îndeplinească toate fanteziile. Îți este foarte greu să găsești acel tip de bărbat care să se ridice la nivelul așteptărilor tale. De aceea, mulți fug după ce ajung cu tine în pat, neputincioși și incapabili să te satisfacă. Bărbații nu te părăsesc pentru nu ești o femeie demnă de o relație serioasă, pe termen lung, ci pentru că știu că nu vor putea niciodată să îți ofere satisfacția și fericirea pe care le cauți.

Săgetător

Ești genul de femeie care încă mai crede în dragoste la prima vedere sau... la prima noapte în pat. Îți place să te lași dusă de val și să explorezi cât mai multe teritorii necunoscute. Deși tu îți faci deja planuri de nuntă, el abia așteaptă să plece de la tine și să îți blocheze numărul. Nu vei avea niciodată o relație serioasă de iubire dacă îți pui sufletul pe tavă primului bărbat care îți iese în cale. Încearcă să fii puțin mai distantă și să te lași mai greu cucerită, și vei vedea că Făt-Frumos al tău va apărea în curând.

Pești

Ești o femeie sensibilă, care apreciază legăturile profunde, iar acest lucru îi sperie pe majoritatea bărbaților atunci când încep să te cunoască mai bine. Oricât de nobile ar fi intențiile tale în a găsi un iubit alături de care să ai o relație ideală, se pare că nu îți sunt împărtășite de cei care îți ajung în pat. Sentimentele pot fi un subiect terifiant pentru un bărbat care abia te-a întâlnit. Dacă cineva te vrea cu adevărat în viața sa, va face multe eforturi să te cunoască mai bine și să te cucerească. Până atunci, încearcă să stai departe de masculii în căutare de nopți fierbinți prin paturile femeilor. Meriți mult mai mult de atât! 

 

Sursa

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?