Intervenţie spectaculoasă. 19 oameni, dintre care 8 copii, blocați în telecabină, la Deva

20 August 2018
Intervenţie spectaculoasă. 19 oameni, dintre care 8 copii, blocați în telecabină, la Deva / Foto: ISU Hunedoara
Intervenţie spectaculoasă. 19 oameni, dintre care 8 copii, blocați în telecabină, la Deva / Foto: ISU Hunedoara
Intervenţie spectaculoasă. 19 oameni, dintre care 8 copii, blocați în telecabină, la Deva / Foto: ISU Hunedoara Intervenţie spectaculoasă. 19 oameni, dintre care 8 copii, blocați în telecabină, la Deva / Foto: ISU Hunedoara Intervenţie spectaculoasă. 19 oameni, dintre care 8 copii, blocați în telecabină, la Deva / Foto: ISU Hunedoara

19 turişti, între care 8 copii, au rămas blocaţi, mai mult de o oră, în telecabina de la Dealul Cetăţii Deva. Pompierii alpinişti de la ISU Hunedoara au intervenit și au reușit, în cele din urmă, să-i aducă în siguranţă la sol, transmite Realitatea TV.

19 turişti, printre care 8 copii, au rămas blocaţi în telecabina de la Dealul Cetăţii, din judeţul Hunedoara.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Hunedoara, o defecțiune s-a produs la coborârea telecabinei, iar primii care au fost coborâți în siguranță, la sol, au fost copiii.

În sprijinul turiştilor a fost direcţionat spre telecabină şi un echipaj medical cu o autospecială de transport victime multiple, dar nimeni nu a avut nevoie de ajutor medical. Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?