170 de cadre didactice vor fi disponibilizate de la Facultatea de Medicină din Oradea

29 Iunie 2009
Foto: Realitatea TV
Foto: Realitatea TV
Disponibilizări la facultate! 170 dintre cadrele didactice ale Facultăţii de Medicină din Oradea îşi vor pierde locurile de muncă. Şi asta nu din cauza crizei financiare, ci pentru că, pur şi simplu, în ultimii câţiva ani instituţia a angajat mai mulţi profesori decât avea nevoie.
Conducerea Facultăţii de Medicină din Oradea spune că este nevoie de o relansare a instituţiei, după scandalurile din ultimii ani. Printre altele, fosta conducere a angajat atâţia profesori, până s-a ajuns în situaţia ca pentru doi studenţi să existe un cadru didactic.

170 din cele 481 de posturi vor fi reduse, iar primii vizaţi de disponibilizare sunt asistenţii şi preparatorii.Fostul decan al Facultăţii de Medicină a demisionat la sfârşitul anului trecut, în plin scandal al diplomelor false. În perioada 1996 - 2005, la Oradea au fost eliberate fraudulos zeci de diplome, în special pe numele unor italieni. Documentele au fost întocmite unor persoane care nu au frecventat niciodată cursurile facultăţii sau pentru specializări inexistente.

Subiecte pe aceeași temăSursă: Realitatea TV

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?